keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ekat kenttäkisat selvitetty kunnialla! :)

Huh, nyt on sitten ekat kenttäkisat selvitetty suht kunnialla! :) 

Koulukoetta pelkäsin eniten etukäteen. En ole mikään kouluratsastaja, ja hevonen ei koskaan ole nähnyt kouluaitoja. Ohjelman ehdin ratsastaa läpi kahdesti tiistaina, joten valmistautuminen ei ollut ihan huippuluokkaa. No, onneksi sain apua entiseltä opettajaltani Hangosta, Mia Maukonen, joka on ollut todella hyvä opettaja aina. 

Hevonen oli yllättävän rento ja pehmeä. Olin aivan varma että alla on varsinainen Naton ohjus kun pääsen aitojen sisäpuolelle... Oma istuntani jättää edelleen paljon toivomisen varaa, (nimimerkillä paskahätäinen orava sukkula-asennoss), joten vaikutukseni hevoseen ei aina ole se paras mahdollinen. Rata oli suht siisti ja suuria rikkeita ei tullut. Paperi oli pelkkiä kuutosia, lukuunottamatta yhtä viitosta keskiravista ja kahta seiskaa laukannostosta sekä viimeisestä pituushalkaisijasta. Keskiravi jäi vaatimattomaksi, en uskaltanut tarpeeksi, koska pelkäsin että tahti rikkoontuu tai että laukka nousee.  Istunnastakin tuli  se kuutonen, oho! Tosin tuomarilinja oli aika kiltti läpi luokan. Prosentteja tuli sen 60,5, ja loppukommenteissa maininta että "Mukavan oloinen hevonen". Söpö Jekku! <3  Laitan videon tähän alle jos/kun saan sen. :)

Jekku maastossa Ypäjä 4.7 Harraste
Huomaa innostunut ilme! :)
Esterata oli aika nopeasti ja helposti hoidettu. Korkeus oli kuitenkin vain sen 80 cm, joten suuri vaikeuksia ei ollut tiedossa. Tosin olin vähän huolestunut että jos se huolimattomuutt nappasee puomin, mutta tältä vältyttiin. Ei muuta kuin nurmihokit alle ja henkinen psyykkaus käyntiin maastoa varten.

Maastokokeen esteistä löytyy kuvasarja Fotomedian kotisivuilta! :) Maastoon lähdetiin pienen säikkyilyn kautta, siinä ykkösen vieressä oli tooosi pelottavia Ihmisiä ja Kiviä... Iik... :) Loppurata selvittiin ilman suurempia säikähdyksiä. Veteen mentiin käynnissä, ja rannalla pieni (oikeasti pieni) mietintätauko. Sitten suoraan läpi rohkeasti ja hyppy pois! Jee! Olin saannut lainaksi hienon maastokellon, jonka kanssa sähläsin jotain, mutta onnistuttii tulemaan maaliin ihanneajassa. Virheetön maasto siis! :)

Tuloksia katsellessa, olin 12, kun 9 sijoittui! Lähtiöijtä oli 33, joten todella tyytyväinen saa olla kenttädebyyttiin! Nyt pitää katsoa kalenteria uudestaan, ja koittaa saada mukaan muutamat kenttäkisat vielä tälle kaudelle. Liedossa olisi 3.8... :) Lisäksi toivon että Keravalla olisi myös harrasteluokka, joskaan se ei ole todennäköistä(?).


EDIT: Alla videokooste kisoista! :)




Nyt ei muuta kuin katseet kohti viikonlopun estekisoja! Lauantaina tiedossa kansallinen 120-luokka ja sunnuntaina Senioriderby! Sitä odotellessa.... :)

Jekku esteradalla, ei Ypäjältä.. :)

3 kommenttia:

  1. Hei sulla on todella kivan oloinen blogi! Ihmetyttää vaan, kun ei ole sitä lukijatpainiketta, niin en voi liittyä blogin lukijaksi. Tosin voin seurata blogia bloglovin kautta :)

    VastaaPoista
  2. Tosin kiva blogi sulla! Ihmetyttää vaan, kun ei ole sitä lukijatpainiketta, joten en voi liittyä lukijaksi... No voin seurata blogia bloglovin kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ihan hyvä pointti tuo lukijapainike! Tää bloggaaminen on mulla vielä vähän hakusessa... Luulen että onnistuin sen lisäämään nyt! Joten saa mielellään liittyä! :)

      Poista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)