maanantai 13. elokuuta 2012

Laakson kisat

Viime perjantaina kävin tosiaan Laaksolla hyppäämässä 120 cm luokan. Onnistuin matkalla päivittämään hienon kuvan Turun moottorittien  perjantairuuhkasta, tosin jostain  syystä kuva kääntyi väärinpäin. :)

Olin jo lähtenyt ajamaan kun soitin kansliaan ja kysyin että kuinkas aikataulut pitää. Kanslianainen vastaa että juu, ei pidä alkuunkaan, 1,5 h myöhässä. Jahas. Olisinhan tosiaan voinut soittaa ennenkuin lähdin ajamaan. No, Laaksolla noin 3 h ennenkuin oma luokka alkoi. Katsoin hiukan kisoja ja olin ikionnellinen kun sain parhaan ystäväni kinuttua laittamaan Jekulle letit. Olen itse aivan avuton siinä hommassa! Pitäisi ehkä harjoitella... 

Verkassa meni oikein kivasti, Jekku oli lähes kuuma. :) Oli ensimmäistä kertaa uusi kuolain kokeilussa, suora kumi. Ennen hyppäsin kumisella babypelhamilla. Otin pelhamin käyttöön keväällä kun tuntui että kaikki välit jäivät lyhyeksi ja sarjoista tultiin B-osa suussa ulos. Nyt kun olen saanut Jekkuun taas parempaa touchia ja hiukan oppinut olematta hyökkäämään ylävartalolla niin paljoa, niin tuntuu sarjatkin paljon helpommalta. Lisäksi tuolla pelhamilla hetin aina ohjat pois hypyssä, koska pelkäsin että jään suuhun kiinni vähääkään niin että selkä ja takaosa tippuu. Nykyinen suorakumi on niin pehmeä että uskallan pitää tuntumaa hypyn läpi ja Jekku hyppääkin paljon paremmin näin, tuntuman läpi, kuten Hauke asian ilmaisi. 

Rata oli aika pienen näköinen kun juuri oli katsonut 145 GP:n. :) Helppo, ei suhteutettuja linjoja, aika pieni. Arvosteluna oli A.2.0. Lähdin hyvällä fiiliksellä, ajatuksena että nyt mennään kovaa. Kakkosena oli vähän spooky muuri, jota Jekku hiukan kurkkasi. Ei sellaisella mentaliteetilla että pysähtyisi, vaan hyppäsi vain vähän isomman hypyn. Tästä johtuen olin myöhässä ja en päässyt kääntämään sisäkautta kolmoselle.  Loppurata oli todella sujuva ja hyvä! Paikat osuivat hyvin, pääsin etenemään kaarteista ulos ja kakki oli helppoa. Tuloksena 3:s sija! Tomas voitti aivan uskomattomalla ajalla, mutta Ruutsalon Juhan sanojen mukaan olisin kuulema voittanut jos olisin 2:en jälkeen kääntänyt sisäkautta. Uskokoon ken halua. :) 

Kotiin myöhään ja viikonlopun viettoon. Rapujuhlat kavereiden kanssa, NAM! :) Laitan kuvia jos saan jostain niitä käsiini! :)

Kuva Turusta (c) Mari Soiniitty

2 kommenttia:

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)