Tico/CT

CT on hyvän ystäväni hevonen joka oli ollut ylläpidossa Ypäjän lähellä äiti-tytär kaksikolla. Sattumien kautta kävin katsomassa CTtä pääsiäisen Ypäjän kisojen yhteydessä. Kyseessä on hieno ja laadukas hevonen, jonka ylläpitäjät olivat päästäneet aivan ruokottomaan kuntoon. Alla ennen ja jälkeen kuva CTstä, ylempi ennen kuin lähti ystävältäni ylläpitoon, toinen ekoja päiviä meillä. 

Kunto sillä on kuitenkin osoittautunut kohtalaiseksi ja lihaksia on heikosti, mutta niitä löytyy. Perusratsastus on melko hakusessa, sillä hevosella ei ilmeisesti ole muuta tehty kun posoteltu ympäri maastoja. Suu oli niin täynnä piikkejä että piti kahteen kertaan raspata.

Luonteeltaan CT on kovin kultainen. Se on nöyrä ja miellyttämisen haluinen  mutta kovin huolestunut. Hyppy on aivan mielettömän makea!! Olen aivan ihastunut tähän hevoseen! Kiitos Marisanna että saan sitä pitää. Ja muuten varmasti pidän paremmin kuin edelliset ylläpitäjät.... 

Nyt teemme rauhass vähän pieniä ja kivoja luokkia ja syötetään hevosta kun joulukinkkua. :) Tulevaisuus näyttää mihin asti päästään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)