tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kulunut viikko


Miten voi koko ajan olla kiire??

EDIT: Kirjoitin tämän tekstin jo viime viikolla.... :)

Alkuviikon olin Hangossa pitämässä Riitasta huolta. Hän on kotiutunut oikein kivasti Hankoon ja on tosi rakastunut tarhakaveriinsa Oliveriin. Maanantaina käytiin maastossa, mikä oli kivaa vaihtelua. Riitan omistaja oli sanonut että Riitta saattaa olla vähän pörhäkkä maastossa josta syystä en Peuramaalla juurikaan käynyt. En tunne siellä maastoja juurikaan mutta olen saanut käsityksen että joutuu seuraamaan autotietä jonkinmatkaa, mitä en mielelläni tee muutenkaan. Nyt oli kuitenkin oikein hyvä tilaisuus, koska Hangossa on upeat maastot! Riitta oli todella fiksusti eikä lastenvaunut eikä hiihtäjät olleet yhtään pelottavia. Vain yksi kaivonkansi oli syvän järkytyksen arvoinen. 

Tiistaina hyppäsin. Kokeilin kaveriltani ostamaa suoraa kumipessoa, mutta ei ehkä ollut ihan hyvä. Tavallaan kiva, koska pidätteet meni tehokkaasti läpi myös niissä kolmessa viimeisessä askeleessa, mutta kaarteissa rullasi aika pahasti kuolaimen ja pohkeen taakse. Siirrettiin ohjat isoon renkaaseen, joka oli selkeästi parempi. Ajattelin vielä kokeilla kumista babypelhamia, mahdollisesti kahdella ohjalla.  

Kaiken kaikkiaan tunti meni oikein kivasti. Hypättiin pientä radantynkää ja yhtä jumppalinjaa. Ei mitään isoa tai maailmaa mullistavaa, vaan perustyötä linjoilla. Hyviä pätkiä mutta myös vähän hakemista sen p*rkeleen perusrytmin ja tempon kanssa. Jään tosi usein liian hitaaksi, eteenkin kaarteissa. Ratatempo, missä olet?

Jekku testasi tänään uutta suoraa kumioliivia ja tykkäsi siitä oikein paljon! Oli tosi tasainen edestä ja otti kivasti tukea. Tein vähän kavaletteja kaarevilla urilla, vinossa linjaa leikaten ja suoraan syvillä kaarteilla. Tämö oli Jekun mielestä todella hauskaa puuhaa ja pari vinkaisua pääsi ilmoille. 

Huomenna suuntaan taas Hankoon Jekun kautta ja perjantaina takaisin. Luulen että Jekku menee maastoon joko huomenna tai perjantaina, samoin Riitta. Toisena päivänä Riitta tekee vähän puomeja ja Jekku hinkkaa. Viikonloppuna vuorossa vähän railakasta opiskelijaelämää kera vieraiden Ruotsista asti! :) 

Alan muuten pikkuhiljaa kasaamaan seuraavaa Cristina Sport tilausta, joten jos hinkua löytyy niin kannattaa laittaa ajoissa viestiä! :)

Riitta tarhailee
Kuva: Erica H.

Riitta tarhailee
Kuva: Erica H.

Riitta tarhailee
Kuva: Erica H.

Riitta tarhailee
Kuva: Erica H.


Jekun Cristina Sport oviverho. Tähän tulee Top Equestrianin logo!

8 kommenttia:

  1. Skicka domdä bildena på deij o riitta ti din sähköposti (:

    VastaaPoista
  2. Ootko kokeillut Riitalla baucheria? Saattais olla vielä astetta parempi, jos kerran pessoa toimi ohja isossa renkaassa melko hyvin. Toimintaperiaatehan käytännössä sama, mutta jonkin verran vakaampi vain kun on tarkoitettukin niin että ohja tulee isoon renkaaseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi tuotakin kokeilla! Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  3. Ai ihana oviverho. Heti kun tulee isompi tili (viimeistään veronpalautukset :D) niin tilausta pukkaa!

    VastaaPoista
  4. miks ei oo ikinä normitreeneistä kuvii sun blogissa ???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska ei ole koskaan ollut aiemmin kuvaajaa. :) Nyt viime treeneistä sain itseasiassa, postausta tulossa siitä lähipäivinä!

      Poista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)