torstai 25. lokakuuta 2012

Video HIHS radoista

Olkaapa hyvät! :) Muistathan lukea myös itse kirjoituksen, tuossa alla!



Ps. Tietääkö joku miten tuon saisi isommaksi? Tai pystyyhän sen avaamaan koko ikkunaan, mutta miten saisi isommaksi ihan tähän sivulle? En ole mikään tekniikkavelho... :)

6 kommenttia:

  1. Du far ti YouTube öppnar denhä videon. Sen så nedanför den finns jaa tryck på de sen upota sen så kommer de en såndän kod. Sen kopierar du den, sen så kommer du tbx ti de inlägge du skriver oppe i vänstra hörne så e html knapp tycker på den lagar koden dit så har du den stor! (:

    VastaaPoista
  2. Hyvin ratsastettu! Harmi, ettette päässeet ihan viimeiseen finaaliin, mutta ei tuohonkaan suoritukseen tarvitse lainkaan olla pettynyt! :)

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä ilo katsoa sun ratsastusta perjantaina! :) Onnea paljon hyvistä radoista!

    VastaaPoista
  4. Teidän radat oli tosi hienot ! Mulla taitaa olla teistä pari kuvaa jos kiinnostaa? :)

    Ja joku tossa neuvokin ton videon kanssa, mutta sen saa myös ilman Youtubea kun menee tekstiä luodessaan tohon html osioon ja muuttaa siellä videon koodista niitä pikselilukuja, ite oon muistaakseni käyttäny 640 (width) x 360 (height) :) toivottavasti tosta selityksestä ymmärsi mitään !

    VastaaPoista
  5. Noinhan sen saa, kuten Susanna tuossa mainitsi. Mutta tässä vinkki kaikille maailman ihmisille;
    jos jossain on tuollainen 'pieni' y-tube laatikko ja sitä haluaisi tsekkailla isompana mutta ei avata koko näyttöön tekee niin että painaa Ctrl+ Ctrl+ <-- kunnes on haluaman kokoinen ( koko sivu siis suurenee mutta samalla siis laatikko.) . Ja sitten Ctrl- Ctrl-jne, kunnes on taas normikoossa=)

    :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille, radat kyllä tuntuivat hyviltä! Ja kiitos myös suurennusvinkeistä, kokeilen niin seuraavalla kerralla! :)

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)