torstai 24. lokakuuta 2013

HIHS ja hyviä uutisia

Perinteinen HIHS on nyt takana. Olin paikalla kaikki päivät, joskin lähdin to ja pe suht aikaisin koska mulla oli se hirveä tentti lauantai-aamuna. Tosiaan meidän koulussa kun oikein tykätään opiskelijoista niin kaikki tentit ovat lauantaisin... 

Mulla tosiaan oli mun viimeinen tentti, Rahoitus ja investointi. Yäk. Hyvät uutiset ovat se että pääsin läpi ja sain jopa hyvät pisteet! Olin 3. paras koko tentissä joka oli melkoinen yllätys! :) Ihanaa että on takana, nyt tarvitsee enää tuota kandia viimeistellä niin saan kandin paperit ulos. Sitten on vähän suunnitelmat auki, muutamia kivoja ideoita on kyllä mutta ei niistä vielä tässä vaiheessa sen enempää. :) 

Niin siitä Horse Showsta. :) Oli kivaa nähdä tuttuja ja jäätiinkin suusta kiinni oikeastaan koko viikonlopun ajan. Lauantain knock out luokka oli huippu! World Cupissa oli iso totopotti niiiiin lähellä.. Meillä oli muutamia pelilappuja joista kaikki olivat uusinnassa. Mikäli muutama järjestys olisi ollut hiukan erilainen olisi ollut iso voitto tiedossa! Luokka oli kuitenkin mielenkiintoinen katsottava ja on ne oikeasti hienot hevoset vaan niin hienoja. Mun ehdottomat lempparit oli Balloon (Balou du Rouet - Landcapitol) sekä Orient Express (Quick Star - Le Tot de Semilly). 

Lauantain After Ride Party oli ihan kiva. Baarin jono oli jotain aiiiiivan järkyttävää mutta onneksi humppapuolella oli ns pikkubaari josta monesti sai tosi nopeasti juotavaa. Tanssittiin aamuun asti! :)

Expossa kävin oikeastaan torstaina pyörähtämässä mutta viikonloppuna oli niin paljon porukkaa ettei mun pää kestänyt. Kävin sitten suosiolla nyt alkuviikosta Smart Riders liikkeessä hakemassa ne housut. Löysin ihanat italialaiset Licarzon housut jotka olivat Smartissa ilmeisesti uutuutena. Aivan super housut, ohuet ja pehmetä kunnon leveällä vyötärönauhalla. Ostin siniset kahvinvärisillä yksityiskohdilla, ja jäin miettimään vielä ruskeita jollain kivalla tehostevärillä. 

Jekulla menee kivasti. Se jatkaa lihomista ja karvaantumista. :) Ei uutisia siis sillä saralla. 

Nää kuulumiset nyt on vähän tällaisia tynkiä, mutta ehkä nää on parempia kun radiohiljaisuus? Mitä mieltä? Toivon mukaan muutaman viikon kuluessa olisi tarjolla jänniä uutisia mutta vähän joutuu vielä malttamaan. Alla muutamia kuvia HIHSstä. :)

Ostamani housut, tosin erivärisillä yksityiskohdilla






4 kommenttia:

  1. Asuuko jekku wisteillä näin mammaloman"seisomisen" ajan ja mielummin tällänen kun kokonaan mykkää

    VastaaPoista
  2. Juu, mielummin jotain juttuja, kuin hiljaisuutta :)

    VastaaPoista
  3. EI radiohiljaisuutta!! :)

    VastaaPoista
  4. vähän, mutta asiaa.
    eli ei hiljaisuutta :)

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)