keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Riders' Gala, Jekun ultra ja HIHS

Viime viikonloppuna oli perjantaina vuorossa yksi syksyn huipputapahtumista kun vihdoin ja viimein oli paljon odotetun Riders' Gala vuoro. Olimme valmistelleet juhlaa jo monta kuukautta ja torstaina ja perjantaina sitten ne viimeiset. Katettiin pyödät, varmisteltiin että oli kaikki tarvikkeet ja ruuat hankittuna. Kolme toopea Heinon tukussa torstaina 3 tuntia oli varmasti hupaisa näky... Itse juhla oli todella onnistunut. Vieraita oli noin 100 kpl, ratsastajista groomeihin sekä sponsoreita, kisajärjestäjiä ja muita esteratsastuksen ystäviä. Ruuasta kiiteltiin kovasti ja ohjelmanumerot olivat hauskoja. :) Juhlat jatkuivat aamuun asti ja nyt jo innokkaana odotellaan ensi vuoden Galaa! :) 

SixBar este

Koristeluja

Jekulla oli tässä 35 vrk tiineysultra. PikkuJekku oli hyvin kyydissä ja kehittynyt normaalisti. PikkuJekku on tällä hetkellä noin oliivin kokoinen. <3 Tässä linkissä oli hyvin havainollistavasti kerrottu sikiön koon kehityksestä. Netistä löytyvän tiineyslaskurin mukaan Jekun LA on 6.8.2014. Seuraava ultra on siinä 90-100 vrk kohdalla, joten siinä seuraava jännitysmomentti. Kääk, en tiedä kestääkö hermot tätä tiineyshommaa... :) 

Huomenna alkaa syksyn toinen kohokohta, eli tietenkin Helsinki International Horse Show! Olen näillä näkymin menossa kaikkina päivinä. Lauantaiaamuna on mun toivonmukaan viimeinen tentti, joten perjantai-iltana jää Areena näkemättä. Lauantaina sitten After Ridessa ajattelin juhlia senkin edestä.. :) 

Expo on tietenkin aina kiinnostava. Top Equestrianilla ei ole expopaikkaa, osittain niiden hinnan  ja osittain minun tenttini vuoksi. Jos joku kuitenkin jotain haluaa miettiä/tilata niin ei kun viestiä tulemaan niin otan näytteet mukaan! Itselleni ajattelin katsoa mahdollisesti housut ja ehkä talvihanskat. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut (tumman)beigeistä housuita. 

Ongelmana on mun outo vartalon malli, eli monet kivat merkit eivät istu. Esim Equilinet, ovat muuten ok, mutta eivät mene kiinni. Jos ovat sopivat lantion kohdalta, ovat muuten löysät. Eurostarit taas ovat väärät pituuden suhteen ja samoin Kingslandit. Pikeurilta ei löydy tarpeeksi ohuita. Huoh! Animot ovat olleet ne jotka ovat istuneet parhaiten mutta nissä kahdessa jotka minulla on ollut, ei ole laatu päätä huimannut. Toiset menivät ihan nukkaisikis parissa kuukaudessa ja toisista repesi se sukkapuntti kuukauden käytön jälkeen. 

Miten te olette menossa? Mitä odotatte eniten? :)

Pekkis Areenalla viime vuonna

Huisin isoja esteitä..

HIHS huumaa!

5 kommenttia:

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)