lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ypäjällä jäätävän kylmä....

Ypäjällä vietetään viikonloppua työn merkeissä... Eilen oli ihan kiva keli, tänään onkin sitten noin +11 astetta, tuulee ja on kylmä! Jouduin jo ostamaan uuden takin etten palellu. Mulla on lievä stressiperäinen ostoshysteria (termi löydetty toisesta blogista, mutta tunnistin heti itseni), joten tää expo nielee vielä äkkiä koko mun juuri tulleen palkan. :)

Tähän mennessä tarttunut matkaan HV Polon ruskea kesätoppatakki ja nämä Equilinen housut punaisena. Olen etsinyt niitä vaikka kuinka pitkään, mutta en ole löytänyt oikeaan kokoista, oikean väristä ja mallista. Nyt löytyi, ja vielä alesta! :) Lisäksi on tullut ostettua jotain häntä-ainetta ja kaviolakkaa kisoihin. Katsotaan mitä vielä löytyy.... :)

Suomalaisilla on tullut muutamia hyviä tuloksia! Miisa Pulkkaselle henkilökohtainen hopeamitali pikkuponeissa, Jenna Yrjövuori lähellä mitalia ja samoin Elena Hietanen. Junnut ottivat eilen joukkehopeaa! Tänää vuorossa nuorten joukkuemestaruus, ja huomenna junnujen ja nuorten henkilökohtaiset mestaruudet sekä mun suosikki eli Finnderby.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)