maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kauden aloitus

Lohja 3.3.2012
100 cm, 3:s.
Kevään lähestyessä alkoi kisakuume nousemaan! Treenattu oli koko talvi, kohta vihdoin pääsisimme kisoihin! Ensimmäiset oli merkitty Ypäjälle (taas..) helmikuussa jo. Mietin että tuleekohan kylmä, ja miten tuo ajaminen lumimyrskyssä.

Jekku katsoi parhaaksi jäädä kotiin, joten potkaisi itselleen kelpo haavan toiseen takajalkaa ja siihen välittömästi imppari. Great. No ei mitään, Oriprimiä naamariin. Muuten hyvä , mutta Jekki oli/on ilmeisesti allerginen Oriprimille, koska sen silmät turposivat tennispallon kokoiseksi. Mietimme päämme puhki mistä tuo voi johtua, eikä keksitty. Soitimme Vermoon, he eivät koskaan olleet kuulleet hevosesta joka olisi Oriprimille allerginen. Kokeilimme lopettaa syötön, ja silmät palasivat normaaliksi.

Entistä kovemmalla poltteella suuntasimme katseet kohti Lohjan kisoja maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Lauantaina oli seurakisat ja sunnuntaina alue-kansalliset. Lauantaina 100 cm puhtaasti ja sijoitus!  Seuraavana vuorossa 110 cm, josta yksi tyhmä pudotus.

Lohja 4.3.2012
120 cm
Sunnuntaina oli vuorossa 110 cm heti aamusta. Tässä tuli taas yksi tyhmä pudotus ja jopa aikavirhe. Argh! Missä perustempo?? Valmentajani sanoi tyynen viileästi että ole hyvä, jälki-ilmoitin sinut 120 cm luokkaan. Hmm... Muuten kiva, viimeksi hypännyt yli 110 cm noin 7 vuotta sitten. Suunitelma oli siirtyä ylöspäin kun ulkokausi alkaa. Apua!

Mutta kun käsketään, ei auta itku markkinoilla. Rohkaisin mielen ja selvisin radalle. Hirvee tsemppi päällä, laukka sutimaan. Nyt mennään! *klonk*, ykkönen alas. No niin, olihan se pysty varmaan 105 cm.... Loppurata kuitenkin todella hyvä, olen tyytyväinen meidän 120 cm debyyttiin. :) Alla kuvia.

Lohjan jälkeen suuntasimme katseet kohti Kauniaisten kisoja, 11.3. Alkuun 110 cm aikaluokka, puhtaasti ja toiseksi! Jess, nyt on hyvä flow päällä! Henkinen latautuminen 120 cm luokkaan. Jokin meni pieleen mun mielikuvaharjoittelussa, sillä ratsastin kuin kädetön apina kahdelle esteelle, jotka tästä johtuen tippuivat. No, hevonen tsemppasi. 

Mulla on huono tapa, että jos tulen epävarmaksi enkä näe askelta, laitan käsijarrun päälle ja alan nyppimään. Tämä taktiikka harvemmin toimii kovin hyvin, minkä tiedostan. On vaan niin vaikeaa muuttaa pinttynyttä tapaa.

Seuraavaksi matka jatkui kohti Ypäjää jälleen maaliskuun lopussa. Lauantaina 110 cm, arv. A.1.0. ja puhtaasti mentiin. Tienattiin BE-vitamiinikuuri, hyvä näin kevään  lähestyessä. :) Sunnuntaina vuorossa aamutuimaan 110 cm Aluechampion. 0-0 ja kuudes! Jessjesss!!  :)  Iltapäivällä oli vuorossa vielä 120 cm aikaluokka, jossa aamupäivän menestyksestä huumaantuneena baanattelin menemään niin että kaksi puomi lähti matkaan. Hups. Mutta tuli hyvä aika! :)
Lohja 4.3.2012
120 cm


2 kommenttia:

  1. Jes, uusi nimi mun suosikkiblogilistalle =) Oon seurannut teitä ja teidän menestystä tämän kauden kisoissa, mielettömän kivannäköistä menoa - tsemppiä myös loppukaudelle!

    VastaaPoista
  2. Kiva, kiitos! Mäkin olen lukenut sun blogia jo jonkun aikaa, mutta en ole tajunnut sitä mainita! :)

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)