maanantai 25. kesäkuuta 2012

Syksy 2011

Tästä saattaa tulla pitkä teksti, mutta yritän koota tähän meidän ensimmäisen puolen vuoden taipaleen mahdollisiman lyhyesti. :)

Jekku siis saapui Suomeen 25.8.2011 ViaRoadin kyydillä. Ensimmäiset päivät menivät tarhassa ja juoksuttamalla. Heti seuraavalla viikolla kävimme Hipposportissa kokeilemassa satuloita, jotta saisimme hommat käyntiin.

Alkuun oli sileän työskentelyssä jonkin verran hakemista. Jekkua oli ratsastanut aikuinen mies, ja siirtyminen amatöörinaisen ratsuksi aiheutti ensin hiukan kummastusta. Mulla oli monesti tunne että hän kiskoo minut satulasta.

Ensimmäiset kisat olivat Ypäjällä syyskuun lopussa, jossa hyppäsimme 100 cm luokat kolmena päivänä, kaikki 0-tuloksella. Voi siis olla melko tyytyväinen. :) Heti viikonpäästä oli taas Ypäjä vuorossa, tuolloin luokat 110 cm, 110 cm ja 100 cm. Muutama pudotus tuli ja jokunen 0 vp ja sijoitus. Hakemista oli (ja on edelleenkin.....) väleissä. Laukan tuntemus ei ollut vielä ihan 100%.
Ensimmäiset kisat. Ypäjä syyskuu 2011.


Syksyn ajan meitä auttoi suuresti Hanna Volasen treeni ja ratsutus sileällä. Hän piti minulle tunteja ja ratsutti itse Jekkua myös. Koska Hanna on myös "naisen kokoinen", saimme yhdessä ratsastettua Jekkua helpommaksi ja kevyemmäksi. Työmaata kyllä riittää vielä...

Loppusyksystä kävimme kahdesti Peikillä tiistaikisoissa hyppäämässä 100 cm ja 110 cm luokat, jotka kaikki menivät puhtaasti. Lisäksi kävimme Eholla, jossa näppärästi unohdin radan 100 cm luokassa. Hyvä minä! Heppa oli hiukan ihmeissään kun tultiin radalle sisään, hypättiin kaksi estettä ja ulos. Mietti varmasti että vitsi täällä Suomessa/Siperiassa pääsee helpolla kun on näin lyhyet radat. Onneksi pahan mielen hälvensi sijoitus 110 cm luokassa.

Kauden 2011 kruunasi kivasti viimeiset Ypäjän kisat marraskuussa, jossa hyppäsimme 3 luokkaa 100-110 cm tasolla ollen puhtaita ja sijoittuneita joka luokassa. :)

Talven aikana treenattiin kovaa tulevaa kautta varten. Käytiin Tupamäella kauden jälkeisessä tarkastuskäynnillä, mutta ei löytynyt mitään hoidettavaa. Hampaat raspattiin, jottei hymy hyytyisi. Joululoman vietin vanhempien luona Hangossa, ja Jekku Tammisaaressa, innolla odottaen uutta kisakautta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)