keskiviikko 28. elokuuta 2013

Huolia ja murheita ja rusetteja...

Pitkä tauko päässyt tulemaan. Elämässä on tapahtunut yhtä sun toista ja tällä hetkellä tilanteet elää jatkuvasti. Tiedän että tämä kuulostaa kryptiseltä mutta lupaan että tilannetta selvennän muutaman viikon kuluessa viimeistään. 

Jekku oli toissa viikonloppuna koulukisoissa Somerolla. Meni HeB ja HeA, kyseessä seurakisat. Koko päivän satoi kaatamalla. Olin valmis tuomitsemaan koulukisat konseptina ihan alkuunsa. Onneksi verkka oli maneesissa joten melkein kuivana selvittiin. Juoksin pää kolmantena jalkana groomikassi mukana ja puunasin niin Jekku kun ratsastajan saappaita aina kun tulivat ohi. Harmi vaan että sateesta johtuen kaikki näytti ikävältä ja mutaiselta heti kun mentiin ulos ja radalle.... 

Montako ihmistä tarvitaan valmistelemaan heppa kisoihin...?

Pekkis uskottavana




HeB:ssä Jekku sai tasan 65,00%. Kommentteja ei ollut mitään muuta kun "Erittäin siisti rata" koko paperissa mikä oli vähän harmi. Numerot tasaisesti 6 ja 7. Rata oli aavistuksen tasapaksu, mutta suht rento. Tällä sijoitus kolmanneksi! :) Lähtijöitä oli vissiin noin 20? 

Tassut solmussa

Valkoiset pintelit sai jäädä kelin takia...





HeA:ssa Jekku lähti ensimmäisenä ja sai 62,xx%. Tällä kertaa ratsastaja otti vähän enemmän riskejä joten hyvät kohdat olivat selkeästi hyviä ja muutamia pieniä rikkeitä tuli. Esimerkiksi oikeassa laukassa Jekku selkeästi jännittyi ja vähän alkoi poikittamaan. Ei kuitenkaan hypännyt radalta ulos! :) Jekku johti luokkaa lähes loppuun asti, jolloin ratsastaja meni toisella hevosella ja kiilasi ensimmäiseksi! 

Ekoista oikeista koulukisoista siis yksi valkoinen ja yksi sininen ruusuke! Hyvä Pekkis! :) 
HeA palkintojenjako. Ratsastaja meni omalla hevosellaan, mutta totesin että Jekunkin pitää päästä, joten meni käsihevosena! :)
Riitta oli lisäksi viime su Salossa hyppäämässä, tästä postausta kunhan saan videot ladattua! :)

4 kommenttia:

  1. Miksi oli murheita ja huolia ku eihän tässä postaukses mitää niist ollu??

    VastaaPoista
  2. + viel Ootko itse tehny ulkoasun ? Vähäks hieno!

    VastaaPoista
  3. Hieno ulkoasu! Ja onnea hyvin menneistä kisoista! :)

    VastaaPoista
  4. Pahoittelen myöhäistä vastausta. Ulkoasun on tehnyt blogissa useasti mainittu Erica, kiitokset hänelle. Jekun hyvin menneet koulukisat jäivät viimeisiksi pitkään aikaan, toivotaan että pääsemme takaisin omalle tasolle vielä.

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)