tiistai 18. syyskuuta 2012

Aluemestaruudet, sunnuntai

Pahoittelen että tässä on kestänyt, koulussa on painanut deadlinet päälle ja muuta tällaista ärsyttävää... Lisäksi itse kisajärjestäjänä sunnuntaina meni melko nyöhään ennenkuin pääsi kotiin. Mulla olisi kirjoitusidea tähän aiheeseen liittyen, yritän ehtiä mahdollisimman pian. 

Kuvia lauantailta, kiitos paljon Noona! :) 



Mutta sunnuntaihin siis. Luokkaa oli jouduttu aikaistamaan joten meinasi tulla kiire. Tai siis tuntui siltä kun kaikki muut jo hiittasivat kuin viimeistä päivää ja itse söin vielä katsomossa. Teen yleensä lyhyehkön verkan, se sopii Jekulle paremmin. 

Rata ei ollut kovin pelottava. Muutamia isoja tasaoksereita, muuten lähinnä kilttejä linjoja 6 ja 5 askelta jne. Lauantaiseen rataan en sinällään ollut kovin tyytyväinen, koska se oli niin epätasainen. Sunnuntaina sain hieman enemmän tasaisuutta haettua ja pääsin hyvin alkuun. Este nro 6a-b oli sarja okseriö-pysty ja siihen lyhyehkö kaksi. Sain tultua hyvin ja pienesti sisään niin että pystyin jopa rentoutuman kädellä kohti b-osaa. Kuulin kuinka toinen etukavio aivan hiuksen hienosti hipaisi puomia ja sitten se ikävä *klonk*-ääni kuin puomi tippuu. Ai että harmitti! Ei auttanut, loppurata kunnialla maaliin ja takaisin töihin. Uusintaan meni 6 ratsukkoa, kun 5 sijoittui. Itse olin 7:s. 

On myönnettävä että harmittaa ja paljon. Jonkun mielestä on epäurheilijamaista myöntää sellaista, mutta minusta ei. Olen kuitenkin iloinen että Jekku hyppäsi todella hyvin koko viikonlopun ja oli ihan vireessä. Siksi tuollainen tyhmä hipaisupuomi ärsyttääkin. Olisin nyt edes kunnolla ryssinyt! :) No, näin tällä kertaa. Saan luultavasti videot molemmista radoista, joten linkitän ne tänne sitten.

Nyt alkaa sitten taas hallikausi. En tajua miten nopeasti tämä kesä on mennyt! Kalenterissa meidän osalta on Ypäjä 28-30.9, HIHS 18-21.10 ja sitten saa nähdä minne mennään. Mahdollisesti Ypäjä 2-4.11 sekä ehkä Tampere 28.10. Katsotaan, fiiliksen mukaan! :) 







2 kommenttia:

  1. Hei löysin juuri blogisi ja kivalta vaikuttaa :) haluaisin kysyä, miksi pidät Jekulla pinteleitä etusissa suojien sijaan (en tarkoita kysymystä pahalla, harvoin niitä vain estekisoissa näen =))?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ja tervetuloa! :) Pidin Jekulla alunperin suojia myös etusissa, mutta se sai kesällä jonkun ihmeellisen ihoreaktion, josta johtuen jouduin käyttämään pinteleitä yksissä kisoissa. Valmentajani sanoi että Jekku hyppää paljon paremmin pinteleillä, joten nyt ne ovat vakikäytössä. Jekku on niin herkkä että tavallaan loogista että sen on mukvampi olla tasaisesti puristavilla pinteleillä kiristävien suojien sijan. :)

      Poista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)