keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Huh, onpas pitkä aika viime tekstistä... Hyi minua! 

Tällä hetkellä on aika jäätävä kiire elämässä. Kirjoitan parhaillaan kandia koulussa, muiden 3 kurssin lisäksi. Ensi viikolla minulla on tulossa (minulle) todella vaikea ja inhottava tentti. YÄK! Tuo kandi hiukan pelottaa, mitäköhän siitäkin tulee. Huomenna on tapaaminen kandiohjaajan kanssa, sitten tietää jo vähän tarkemmin mitä on edessä. 

Töissä on lisäksi kauhea tohina päällä, koska meidän päätavoite lähestyy. Enään pari viikkoa töitä ja sitten on taas sitä omaa aikaa vähän eri tavalla. Normaalitöiden ohella minulla on yksi todella jännä projekti menossa. Tämä on tavallan jo varmistunut, mutta haluan saada asiat etenmään hiukan enenmmän ennenkuin tästä tulee "julkinen juttu". Pysykää kanavalla, jänniä juttuja tiedossa.... :)

Lisäksi seuramme järjesti aluemestaruudet Laaksolla, jossa toimin kilpailujen johtajana. Tämä vei tuhottomasti aikaa ja oli todella paljon tekemistä. "Jälkipyykki" on vieläkin hiukan kesken. Kivaa oli ja kisat onnistuivat mielestäni hyvin, vaikkakin hetkin todella pienellä porukalla toimittiin. Tästä minulla on yksi idea kirjoitusaiheeksi tänne, mutta haluan kirjoittaa sen tekstin rauhassa ja ajatuksella. 

Laaksolla meni hyvin.. :) Kiitos Noona kuvasta! 

Kisoissakin pitäisi ehtiä käydä, mutta tietenkin kaikki on päällekkäin ylioppilaskunnan toiminnan kanssa. Vaikeita valintoja, jätin tästä syystä viime viikonlopun Ypäjän väliin. Vähän kyllä harmitti, mutta oli kiva nähdä kavereita! :) Olimme yhden kaverin mökillä Sipoossa ja nautimme elämästä vanhan opiskelijaporukan kanssa. 

Jekku on ollut hiukan kevyemmällä, osittain rankan ulkokauden jälkeen ja osittain omien kiireideni takia. Liikunta on ollut hyvin maastopainotteista, jonkinverran juoksutusta ja kävelykoneessa pyörimistä. Onneksi kuitenkin meidän supervuokraaja on käynyt pitämässä hiukan rotia yllä. :) Hän on todella taitava kouluratsastaja, joten tekee Jekulle tosi hyvää eikä pääse ihan hommat unohtumaan lööbailessa. 


Jekku kouluhevostelee - huomaa pintelit ja kynsilakka
Tällä viikolla olen hiukan yrittänyt palauttaa kuria. Eilen tein kevyen koulutreenin gramaanien kanssa. Yritin tehdä paljon taivutuksia ja väistöjä ja samalla rauhoittaa neiti höyrypäätä hiukan. :) Ne pienet vihreät miehet siellä tolppakasan takan ovat pahoja... :) Tänään on tiedossa kunnon kouluvääntö, teemana taas vastalaukat ja avot. Ne tekevät todella hyvää Jekulle ja saan sen kroppaa jumpattua hyvin. Huomenna taas vähän kevyempi eteen-alas ratsastus ja maastokävley, sillä perjantaina on vuorossa kisat. JEE!!!! Odotan kisoihin pääsyä kuin kuuta nousevaa. :) 

Anna omppu...?
Ajattelin että en saa oikein mitään tekstä ulos kun ei ole nyt tapahtunut mitään merkittävää, mutta tulihan tätä. :) Otan kuitenkin mielelläni vastaan ideoita ja ajatuksia mistä voisin kirjoittaa näin kun on vähän "hiljaisempaa" Jekun rintamalla. Jossain vaihessa joku pyysi ruokintapostausta, kiinnostaisiko sellainen? 

ps. Jekku sai maailman hienoimmat uudet suitset! Laitan paremman kuvan ehti kun saan otettua... :) 

Kukas se siellä kurkkii? 

Vähän tärähtänyt, mutta ihan sikahienot! :)

12 kommenttia:

  1. liityinpäs tännekin lukijaksi kun joku päivä blogisi linkkasit blogiini. oikein kiva blogi sulla, mielenkiinnolla jään seurailemaan! :) ihanat nuo suitset ja kyllä, ruokintapostaus olisi kiva lukea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, toivottavasti jaksat jäädä seurailemaan vaikka postaustahti onkin hitaanpuoleinen näin syyskiireillä. Pitää saada kunnon kuva suitsista, ovat to-die-for! :) Alan siis kuvailemaan myslejä ja mössöjä tallilla tänään... :)

      Poista
  2. Todella mageet suitset! mistä hankit ne? :) minuakin ruokintapostaus kiinnostaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Ruotsista, kiitos! :) Pitää siis ruveta kuvailemaan myslejä.. Jos ottaisin tavoitteeksi saada ensi viikon aikana tehtyä?

      Poista
  3. hei etkös oo jotenki hihsin järjestelyjutuissa mukana? jotenki sellanen tunne että srl:n tai hihsin sivuilta niin luin, mutta ois super siistiä jos järjestäisit jonkun arvonnan hihs lipusta/lipuista kun kai sellaset pari voisit saada, esim arvonta siis vain rekanneille käyttäjille ja jotta pääsee arvontaan mukaan niin pitää antaa blogista palautetta mikä hyvää mikä huonoa mitä lisää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessa mikä ettei, jos todella saan lippuja...? Voisihan sitä ainakin pomolta kysyä! :)

      Miten ihmiset yleensä suorittavat vastaavat arvonnat? Siis jos vaika 15 henkeä kommentoi jotain juttua, miten te muut arvotte kuka sitten voittaa? :) Toi on kyllä hyvä idea, niin saisi vähän palautetta samalla!

      Poista
    2. netissä on paljon arvontakoneita googlettele niin löytyy ja sitten sinne vaan listaat nimet

      Poista
  4. tehän voitte cia alkaa kohta ihan tuuppareiksi! ja sairaan mageet suitset, mistä tilasit?

    VastaaPoista
  5. Nuo suitset on ihan mielettömän hienot, tykkään paljon!! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat blingisuitset! :) Ja ruokinta kiinnostaa. Tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista
  7. Ruokintapostausta kehiin! Mistä kaupasta nuo tilasit? ja oletko menossa kisaamaan HIHSIIN?

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille suitsikehuista! Koitan saada tarkemman kuvan nyt viikonloppuna! Ruokintapostaus on työn alla, toivon mukaan alkuviikosta! :) Anonyymille, jep, HIHSiin Amateur Tourille! :)

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)