keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kuvapostaus: Jekkua moikkaamassa!

Käytiin tuossa ennen vappua moikkaamassa Jekku Hauholla. Tunnistin hänet kaukaa tarhasta heti kun ajettiin pihaan ja jestas että olin unohtanut kuinka ISO hevonen se on!! Esko on tasan sen 165 cm ja CT varmasti jopa alle joten Jekku 172 cm tuntui ihan jättiläiseltä. Mahasta puhumattakaan... Tössä kysyi että oletteko ihan varmoja siemennyspäivästä kun hän oli jo niin valtava! :)

Jekku hengaili kahden kaverinsa kanssa ilman kenkiä ja oli selkeästi ottanut melko rennon asenteen tähän mammahommaan. Siinä tarhassa kun jaettin kristillisesti porkkanoita ja rapsuteliin ni nähtiin äidin kanssa kuinka varsa potki. Jekun kylki muljui selkeästi. Siinä meinasi tulla niin äidille kuin tyttärelle tippa linssiin ihan tosissaan. Meidän pikku varsuli.. <3 Voi kun kaikki menisi hyvin!! Mä näin painajaista edeltävänä yönä. En varmaan nuku enää heinäkuusta alkaen, LA on vissiin 5.8. No, alla vähän kuvia kuitenkin. Näitä katsoessa tuli mieleen että viime vuonna tähän aikaan tämä tamma suoritti 130-135 cm luokkia, tuntui niin kaukaiselta..

puss Jekku <3











6 kommenttia:

  1. Ihana Jekku! Peukut pystyssä varsan puolesta, siitä tulisi varmasti magee pikku-Jekku =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kiitos, peukut ja varpaat ja ja ja.... ;)

      Poista
  2. Alltså MITÄÄÄ ? :DD jag måste ha sovit, har för mig att du betäckte Jekku nyligen och att hon skulle föla 2015. Men happy Days, härligt om jag faktiskt bara tagit fel och Ni väntar tillökning redan iår. Spännande med en mini-jekku! / Jessi

    VastaaPoista
  3. Nä, förra hösten betäcked hon! Men de va så sent på sommaren så de blev lite hätä. Men joo, i augusti blir de hoppeligen en liten Jekku! :)

    VastaaPoista
  4. Hei muuten, nyt en muista mistä oriista Jekku olikaan kantavana?

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)