sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Voita Tampereen Hevoset 2014 messuille liput!



Hiljaiseloa on taas tullut täällä blogin puolella.... Kovasti on taas kiirettä pitänyt! Eskolla menee oikein kivasti, mitä nyt energiaa on muille jakaa! Taitaa Esteban olla sellainen iki-liikkuja mallinen. :) 

Kunnon bloggausta joudutte valitettavasti vielä hiukan odottamaan mutta ennen kun on liian myöhäistä halusin tulla arpomaan kaksi lippua Tampereen Hevosmessuille. Arvonta on avoin rekisteröityneille lukijoille ja osallistuminen tapahtuu kommentoimalla. Huom! Ilmoitathan sähköpostiosoitteen mihin voin ottaa yhteyttä! :) Arvonta suoritetaan keskiviikko aamuna, eli osallistumisaikaa on tiistaihin klo 23.59 asti. Otan yhteyttä voittajaan spostilla. Kyseessä siis voittajalle 2 lippua, eli voi tulla molempina päivinä itse tai sitten yhtenä päivänä kaverin kanssa! 

Lisäksi ajattelin tarjota blogin lukijoille jonkin edun Top Equestrianin myyntipistellä messuilla. Miltä kuulostaisi -15% mistä tahansa tuotteesta? :) Etua voi käyttää vain kerran ja tapahtuu mainitsemalla ennen ostoa seuraavansa Team Crazyä. 






8 kommenttia:

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)