lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tiimi laajenee

Vihdoin voin julkaista ilo-uutisen jota olen pantannut erinäisistä syistä! :) Team Crazy laajentuu uudella nelijalkaisella jäsenellä! 

Esteban S, eli kavereiden kesken Esko, on tänä vuonna 5 vuotiaaksi käääntyvä KWPN-ruuna, ikään kuin projektina. Minullahan ei ole koskaan ollut nuorta hevosta aikaisemmin.... Esko tuli jo noin viikko sitten pihaan joten olemme ehtineet jo hiukan tutustua. Eskon isä on nuori hollantilaisori Upgrade (joka on Heartbreaker - Pilot) ja emänisä ranskalainen Guidam, eli Quidam de Revelin poika. Emänemänisä on Hollannissa enemmän tunnettu Amethist. 

Valmentaja totesti melko osuvasti koeratsastuksessa että "Tuo tuskin koskaan hyppää Aachenin ison GP:n  mutta on varmasti kiva ja fiksu ekaksi nuoreksi. Ja taatusti hyppää sen mitä Suomessa tarvii." Esko ei ole mikään megaflashy, mutta perushyvällä tekniikalla, sopivalla varovaisuudella, riittävällä skoupilla ja erittäin miellyttävällä asenteella varustettuna oleva nuori herra.

Alkuun oli vähän virkeää menoa kun Esko ei ollut viikkoon liikkunut edellisessä paikassa.... Ensimmäiset päivät menivät hätänarujen kanssa jotta hevosta sai vähän kuulolle. Esko on kovin sympaattinen tyyppi mutta sileän liikkuminen ja ratsastus on vielä kovin vaiheessa. Myös energiaa löytyy ihan riittämiin.... :) Mikä on tietenkin luonnollista hevosen ikä huomioon ottaen. Meillä siis ensimmäinen tavoite on oppia kulkemaan suorilla suoraan ja kaarilla taipuneena. :) Esko mielellään sutisi kaarteet "perse edellä" eli sisäpohjetta vastaan kaatuen. 

Alla kuvasatoa lähinnä Eskosta, sekä yksi videontynkä kahdesta kokeilusta. Nyt on vähän pää pyörällä, koitan seuraavaan postaukseen mennessä kerätä ajatukset! :) 

Kukkuu!

Lähtövalmiina

Esko laiduntaa.

Täällä on ollut näin kiva keli! :) Lounastauko menee auringonottoon!



7 kommenttia:

  1. Jee, onnea uudesta kavioliitosta :) mielestäni oikeinkin kivan näköinen peli, tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Hän on niin söpö! Onnea uudesta tiimiläisestä! =)

    VastaaPoista
  3. Esko näyttää kivalta, onnea uudesta teamin jäsenestä! :) (ja oon ehkä vähän kateellinen noista keleistä!)

    VastaaPoista
  4. Jeee, super roligt. Grattis! Ännu ett bra syy varför du behöver mera CS och AS settin ;) / Jessi

    VastaaPoista
  5. Ihana Esko!

    "Emänemänisä on Hollannissa enemmän tunnettu Amethist."
    - ja ihana kuulla! Mun ensimmäisen hepan emänisä oli Amethist ja koskaan ikinä en oo bongannu sen sukulaisia mistään... Luulin että kaikki on jotain tuntemattomia tähtösiä pellon reunalta.. (isän puoli Grandville, Renville jne. )

    VastaaPoista
  6. Jee, ihanaa että ostit nuoren :) taemppiä treeneihin :)

    VastaaPoista
  7. Erittäin myöhäiset kiitokset onnitteluista! :)

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)