maanantai 6. toukokuuta 2013

YLLÄTYS: Nokka kohti Ruotsia!

Olen täällä mystisesti maininnut jotain tulevaa yllätystä. En ole halunnut avata aihetta sen enempää ennenkun kaikki on varmasti hallussa ja asiat kondiksessa. No, nyt ne ovat. Sillä maanantaina klo 22.30  lähtee lautta Naantalista joka vie meidät Ruotsiin. 

Menemme siis tallikaverin kanssa Ruotsin Flyingeen treenamaan Piia Pantsun silmien alle sekä myös tietenkin kisaamaan. Toinen tallikaverimme on siellä jo ollut viikon. Tulemme kotiin kesäkuun alussa, toivottavasti parempina ratsastajina ja roppakaupalla kokemuksia rikkaampana. 

Parit kisat olemme jo katsastaneet, Henriksdal Spring Tour, Skyrup Country Club, Flyingen omat. Katsotaan miltä tuntuu, minne mennään ja millä korkeudella. Mukaan lähtee tietysti sekä Jekku että Riitta. 

En tiedä paljonko ehdin sieltä käsin blogia päivittämään tai mikä netin tilanne on. Tavoitteena kuitenkin saada vähintään kerran viikossa kuvia, tekstiä ja ehkä jopa videota? Olen lisäksi nyt (vihdoin) liittynyt Instagramiin, sinne yritän ainakin laitella kuvia mahdollisimman usein. Nimimerkki on cinus_ 


Ensimmäisi kuvia mitä Google antaa haulla Flyinge. :) 

6 kommenttia:

  1. Ihanaa! :) Mulla oli kevättalvella samansuuntaisia suunnitelmia, mutta valitettavasti en päässytkään lähtemään. :(

    Pitäkää kivaa, paikka on ainakin ihana! :)

    VastaaPoista
  2. WAU! Kuulostaa tosi hyvältä, pidä hauskaa :)

    VastaaPoista
  3. Wautsi, kuulostaa kyllä mahtavalta ! Pitäkää kivaa ! :)

    VastaaPoista
  4. JAG är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääär avundsjuk. NJUT! Väntar ivrigt på top equestrian paketet, snart snart! Bilder påkommande! Jessi

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille, todellakin pidetään kivaa! :) Koitetaan myös vähän saada uutta oppia ja uusia ideoita!

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)