keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Lyhyt kisaraportti

Moikka! Täällä on niin paljon kaikkea kivaa tapahtumaa ettei oikein koneen ääressä tule istuttua.. :) Viime viikonloppu meni siis kisoissa Henriksdalissa. Voi todetta että vaihtelevasti meni. 

Riitta hyppäsi la 110 cm ja su 110 cm. Täällä saa helpoissa luokissa ottaa 3 kieltoa ennen  hylkäystä, joka tulikin tarpeeseen. Lauantaina Riitta oli super verkassa, mutta sitten vähän levähti. Rata alkoi suht ok, jonkinverran epätasaisuutta havaittavissa. Pari puomiakin tuli matkaan kun tahtoi juosta lähelle. Menköön ekojen ulkokisoijen piikkiin. Sitten tuli este nro 8, vesimatto. Valkoinen pysty poispäin verkasta, matto alla. Riitta sai paskahalvauksen eikä mennyt 10 metriä lähelle. Kolmannella yrittämällä sain sen kammettua yli, tuloksena 3 puomia, 2 kieltoa ja rutosti yliaikaa, muhkeat 34 vp. Sååjaa. 

Jekku oli taas tasainen itsensä. Ihan ei ollut parasta osaamistamme, pari lähestymistä meni vähän mönkään, mutta ei mitään katastrofia. Suht siisti ja tasainen rata, 12 hyppyä ja aikaluokka. Viimeisenä linjana oli okseri, pitkä lähestyminen sarjalle, 2 askelta. Tultiin hyvin sisään, otin puolipidätteen ja huokaisin että huh, maalissa. Noh, tuli sitten b-osa alas. Tultiin "liian hyvin" enkä ratsastanut loppun asti. Argh. Aika olisi riittänyt kolmanneksi. 

Sunnuntaina Riitta oli super verkassa. Rata oli jo selkeästi isompi kun edellisinä päivinä ja tekemistä riitti. Aika kiva! :) Alkurata tosi tasainen ja hyvä, hyvät etäisyydet. Linja 5-6-7 oli okseri-pysty-okseri, 22 molemmissa. Ajattelin edetä viidellä, mutta pystyn alla oleva vesimatto (sama kun eilen..) ja ylöspäin suuntautuva hyppy ekalla okserilla sai minut ottamaan kiinni kuudella. Tuli lähelle ja näki veden, äkkinäinen neliraajalukitus ja meikä uimaan. Argh!!! Mua harmitti niin paljon! Eikä niinkään se kielto, vaan se että tipuin. Nyt en saanut sitä siitä yli ja jäi paha maku suuhun. 

Ei auttaut kun kerätä itsensä ja laittaa Jekku valmiiksi. Tein lyhyen verkan ja radalle. Rata oli suht tekninen ja tekemistä riitti. Kolmoissarjaa, vettä, kolmen esteen linjoja ja muuta kivaa. :) Jekku suoritti tasaisen varmasti, onnistuin ratsastamaan jotenkin suht hyvin ja saatiin hyvä ja siisti 0-rata! :) En ridannut aikaa kovin sata lasissa, joten jäimme ensimmäiseksi ei-sijoittuneeksi. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen rataan, tästä on hyvä jatkaa. 

Valitettavasti ei ole mitään materiaalia kisoista kun loppui niin kädet kun kameran akku kesken. Muuten täällä menee kivasti, kelit on suosinut. Aurinko paistaa mutta tuulee valitettavasti jonkin verran. Ollaan käyty shoppailemassa kaikkea kivaa, esittelyä tulossa kunhan ehdin. Viikonlopun joudun käymään Suomessa joten kisoja tiedossa seuraavan kerran tiistaina täällä Flyingessä. Riitta ainakin hyppää jotain siellä, sitten viikonloppuna Skyrupissa molemmat mukaan. 

Onko jotain tiettyä mistä haluaisitte kuulla? Postausideoita liittyen tähän paikkaan tai muuhun? :)
Henriksdalin kisojen sisääntulo

Riitta ja kaverit valmistautumassa

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kuulumisia sieltä! Kauanko olette reissussa?

    Jos saat videoita radoista niin olisi tosi mielenkiintoista vertailla, miten eroavat Suomeen verrattuna =) Ja tietysti muutenkin se, miten kisat järjestelyiltään/tunnelmaltaan/puitteiltaan mahdollisesti eroavat kotimaan vastaaviin verraten.

    Tsemppiä ja hyviä kisoja molemmille hepoille!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Ja yllä olevan ehdotukset on hyviä. Lisäksi mua kiinnostaisi kovin nähdä joku esim "päiväni kuvina" postaus sieltä :) Tsemppiä tuleviin koitoksiin!

    VastaaPoista
  3. Jee! Olen aina yhtä onnellinen kun olet kirjoittanut :)

    VastaaPoista
  4. Det är nog en upplevelse för er att slippa dit! Ta allt ut och ta mycket bilder att lägga upp! :D och lycka till på kommande tävlingar!! /ida

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)