tiistai 23. huhtikuuta 2013

Treeniä ja arkea.

Jopas on taas venähtänyt.. Täällä kaikki menee samoilla raiteilla. Riitasta ollaan huolehdittu hyvin Hangossa ja hän onkin maastoillut nyt oikein reippaasti. Viime viikolla Cinna kävi Hangossa hypyttämässä, alla kuvia ja pari videopätkää, kiitos Ericalle! 

Kokeilin alussa babypelhamia kahdella ohjalla, mutta tämä ei ollut oikein hyvä. Hevonen oli vahva, tulematta kuitenkaan sen paremmin takaisin. Hyppykaari kärsi myös. Vaihdettiin kumikolmipalaan joka toimi selkeästi paremmin pidätteiden kannalta ja hevosen ilmeen kannalta. Valitettavasti pään viskomista oli enemmän havaittavissa. No, paras tähän asti joten tällä mennään. 

Tehtiin alussa paljon ja hartaasti töitä puomeilla. Hevosten piti olla rentona tuntumalla, puomeja ravattiin ympyrällä. Laukassa tehtiin askelien muuntamista puomeilla ympyrällä. Hyppäsimme paria linjaa ja pientä rataa. Riitta oli parempi kun kuolain vaihdettiin, mutta ei hypätty mitään isoa. Hallikisat on kuitenkin ohi, joten odotamme että päästään ulos hyppäämään. Jee, kohta!!! :) 

Emme siis ole menossa Ypäjälle nyt viimeisiin. Tai siis menen töihin, mutta hevoset jäävät varotoimenpiteenä kotiin.

Jekku hyppäsi myös viime viikolla ja voi huhu huhuh... Hirvenomainen hevoseni oli niin villi ja vahva että oli sitä pelhamia ikävä. Teimme yhtä jumppaa ja paria linjaa eikä homma oikein ottanut luonnistuakseen. Sain koko ajan liika askelia väleihin, kun tuntui että en uskalla päästää koska muuten ollaan seinästä läpi. Mä niiiiiiin odotan että päästään ulos niin voi tehdä vähän kunnon rataa. Meillä on yksi kiva ja jännä suunnitelma kehityksessä, mutta siitä en paljasta enempää ennen kun on tarkemmat sävelet. 

Seuraava Cristina Sportin tilaus pitäisi saada menemään ennen vappua. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä. Edellinen tilaus pitäisi olla matkassa, ETA ensi viikon alussa.

Alla kuvia Riitan hyppäristä ja ne videot. 

Jekku valvoo kakankeräystä


Jekku valvoo kakankeräysta

Missä ne kyynärpäät..? 




Ilmeet kohdillaan



Kun Riitta rentoutuu, sen korvat alkavat heilumaan. :)

Tiukka etukeno


Tiukempi etukeno


Molemmilla lämmin


Vasen ranne aiheuttaa harmaita hiuksia...

Hiumat esteet









7 kommenttia:

  1. Siis asuuko Riitta hangon tallilla :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo titta! Mun kyl pitäis tulla sinne joku päivä taas kattelemaan ku viime kerrasta on 5? vuotta..

      Poista
    2. Kannattaa ihmeessä tulla! :)

      Poista
  2. Että mä kaipaan takasin hevosen selkään ja Mian tunneille.. <3

    VastaaPoista
  3. Tule ihmeeessa! :) Mi on huippu!

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)