torstai 11. huhtikuuta 2013

Messuja ja ostoksia

Viikonloppuna oli vuorossa Hevoset 2013 Tampereella. Olin varautunut olemaan töissä koko viikonlopun, mutta koska kisat peruuntuivat, ei minua tarvittukaan. Koska jo olin henkisesti varautunut olemaan Tampereella la-su, niin katsoin parhaaksi olla poikkeamatta suunitelmasta. Eteenkin koska kyseessä oli ensimmäinen kertani messuilla, olin ihan intsinä menossa! :)

Lauantaina menin tallikavereiden kanssa, saavuttiin noin 15 aikaan, eli ilmeisesti pahimpaan ruuhkaan. Mulla oli ostoslistalla lähinnä ratsastuhousut ja ohut kesäloimi Riitalle, mutta väenpaljouden takia en yksinkertaisesti päässyt hypistelemään haluamiani tavaroita, sovituksesta puhumattakaan. Kierrettiin kuitenkin jonkin verran ja sain vietyä brodeeraukseen Jekun Cristina Sportoviverhon. Katsottiin näytöskisa, joka oli ihan hauska Masters arvostelulla. Alkuun vähän sitkeää, olisi saanut olla vähän enemmän haastetta...? Mitään ostoksia en saanut aikaiseksi. 

Sunnuntaina tein strategisen päätöksen ja olin heti 10.00 kun messut avasivat ovenkahvassa kiinni. :)  Paras ystäväni liittyi puolista päivin seuraan. Olin suurinpiirtein kartoittanut tarjonnan ja aloin harrastamaan tehokasta himoshoppailua heti! Mopo lähti keulimaan siihen malliin että huhheijaa. Suureksi ilokseni en ostanut mitään mikä ei ollut alennuksessa ja suurimmasta osasta sain vielä tingittyäkin! Silkkaa säästöä siis....

Mukaan tarttuivat heti alkuun ne kaivatut housut! En ole aiemmin Animon housuista kauheasti innostunut, ovat olleet liian koristeellisia omana makuun. Alerekistä löytyi kuitenkin kyseiset kivan yksinkertaiset byysat, maltillisilla koristeilla.

Kuva: ooteman.nl
http://www.ooteman.nl/media/foto_full6697_AnimoRijbroekNolimitStarBlueAchterVJ2013OotemanLogo.jpg

Lisäksi löytyi ehkäpä messujen paras alennustuote, KL toppatakki. Takki on siis se Kingslandin persutoppis, jonka sattumalta löysin 17.58 sunnuntai-iltana. Ovh taitaa olla lähemmäs 300€ (?), mutta koska kyseessä oli viimeinen kappale ja reppana myyjä halusi vain äkkiä kamoista eroon ja päästä kotiin, sain tingittyä ja maksoin loppujen lopuksi vaan 80€!!! Takki ei ollut ostoslistalla ja olisin mieluummin halunut sinisen kun nyt ostamani ruskean, mutta kun noin halvalla saa ja omaa kokoa, niin eihän siinä auta!

Tämä takki!
Kuva: tack-uk.com
http://www.tack-uk.com/WebRoot/StoreLGB/Shops/62033536/4C92/365C/3FAF/EAB5/7D8D/C0A8/28BD/6D96/W10-OW-616_2_crop.jpg 

Lisäksi alelaareista löytyi pari fleeceä (Horseware 35€ ja Spooks 40€), pari kisapaitaa (tummansininen ja vaaleansininen, Spooks, kaksi yhden hinnalla), Mountain Horsen kisahousut (10€!!!) sekä Riitalle se kesäloimi. Kyseessä ohuen ohut Horseware Summer Sheet kesän kisoihin jotta kimo pysyy valkoisena. Tästä maksoin 35€!

Kuva: theranchstore.co.uk
http://www.theranchstore.co.uk/images/uploads/Horse-Rugs/Horseware-Amigo-Stable-Sheet.jpg


Jekku sai myös kuolaimet ja vähän lisäravinteita. Löysin viimeisen kappaleen alesta, suora kumioliivi. Ostin huvikseni testiin (25€). Samasta alelaarista perussiniset Eskadronin takasuojat (20€), edelliset alkavat olla vähän elämänkaarensa lopussa.

Suora kumioliivi
Näitä olisin hakenut muutenkin, mutta messuilta sai kätevästi kaiken kerralla mukaan.
Ainoa mikä jäi kaivelemaan oli B Vertigon kiva punottu nahkanvyö. Pitkään hiplasin, mutta en raaskinut enää ostaa ja rahatkin olivat lopussa. Joku kiva vyö pitäisi kuitenkin saada. Kellään ehdotuksia? Joku missä olisi vähän blingiä ja ruskeaa nahkaa? Mutta ei voi kun todeta että hupsista, tulihan sitä hankittua yhtä jos toistakin. Onneksi messut ovat vain kerran vuodessa!

Kaiken kaikkiaan oli kivat messut ja ohjelmakin oli aika hyvä! Rotuesittelyt eivät ehkä niinkään kiinnosta, valjakkonäytös oli aika kiva. Stellan klinikan olisin halunnut nähdä, mutta harmillisesti en ihan niin aikaisin jaksanut tulla. Sannan klinikka jäi harmittavasti näkemättä, katsomoon ei mahtunut enkä 164 cm pitkänä nähnyt ihmisten takaa mitään. Harmi oli myös että kisat peruuntuivat, mutta ymmärrettävästä syystä. Tilalle tullut näytöskisa oli kuitenkin ihan hyvä! Eteenkin Ride&Drive'a on kaivattu takavuosien HIHS ajoilta. Myyjiä oli ihan hyvä skaala. Olisin kuitenkin kaivannut vähän lisää niitä erikoisempia myytäviä. Aika paljon oli sitä samaa peruskauraa. Positiivista kuitenkin että pystyi hintoja kilpailuttamaan. Kiva että messut ovat ensi vuonna kahdessa hallissa, jää tilaa vähän paremmin.

Mitä te ostitte? Löytyikö hyviä tarjouksia? Ensi vuonna uudestaan? 


3 kommenttia:

  1. Paljon maksoi Animon pöksyt? Kattelin niitä samoja itekkin mutta olivat normihinnalla silloin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa? Alerekistä bongasin, sain n -25%. Mutta tingin kyllä vähän.. :)

      Poista
  2. Onko KL:n takki unisex?

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)