lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hyppäämistä ja kesäkuvia

Kuluneen viikon aikana molemmat hevoset ovat hypänneet vähän. Onneksi kohta alkaa ulkokausi, EN MALTA ODOTTAAA!!! Valitettavasti ei ole materiaalia, joten saatte tyytyä pelkkään selittelyyn. :) 

Riitta pääsi Hangossa testaamaan uutta ulkokenttää. Tehtiin taas puomeilla töitä ensin ravissa ja laukassa. Siitä kaarevalla uralla kavaletti - 3 askelta - pysty - 3 askelta kavaletti. Näin sain vähän kontrollia tarkennettua ja sisäpohjetta läpi. Siitä siirryimme tekemään paria linjaa ja sitten radan tynkää. Teimme lopuksi rataa noin 110-120 tasolla. Oli paljon hyvää, sain tempoa ylläpidetyä suht hyvin enkä nyppinyt ihan niin pahasti, mutta tasaisuutta edelleen tarvitaan rutkasti. 

Hyppäsin perus kumikolmipalalla, ja Riitta otti pidätteen jopa paremmin vastaan kun kovemmalla kuolaimella, mutta pää oli selkeästi levottomampi. Kuitenkin kokonaisuus oli paras tähän asti, joten tällä jatketaan nyt ainakin toistaiseksi. 

Jekku teki pieniä Hauke-tyyppisiä tehtäviä. Esim. pysty-pysty sarja radan poikki, ja okseria pituushalkaisijalla kavaletteilla ennen ja jälkeen. Tulin näitä kahta tehtävää isolla kahdeksikolla ihan suht pienellä tasolla, ajatuksena vaan saada vähän hypättyä ennen seuraavaa Cinnan valmennusta. Lisäksi kahta okseria "kulmasta takaisin", eli ikään kuin täyskaarrolla kulmasta. Niitä pari kertaa ympäri, ihan vaan rytmillä, kaarteet ratsastaen huolellisesti ja second distance ilman nyppmistä. Jekku oli innokas, mutta osasi yllättäen käyttäytyä ihan suht asiallisesti eikä riekkunut juurikaan. :) 

Nyt on tehotreeni menossa ulkokautta varten. Riitta hyppää taas sunnuntaina, Jekku maanantaina. Sitten vietän kunnon opiskelijavappua pari päivää ja sitten taas joku hyppykerta. Huopatilausta odotan saapuvaksi any day now. Seuraavaa koitan saada lähtemään tässä piakkoin myös.

Lisäksi tulossa yksi superjännä, tai kiva juttu. :) En paljasta ihan vielä, ensi viikolla! 

Alla vähän kesäfiilistelykuvia! Tämä käy samalla saamastani haasteesta, kiitos Senni! Haasteessa piti valita 5 kesäkuvaa ja kuvailla yhdellä sanalla. Otin nyt 6 kuvaa ja jonkun kuvailin kahdella sanalla, mutta kun se on tavallaan yksi sanonta, niin kai se kelpaa? :) 

Helikopteri

Ilmavara 

Kaikkensa antanut

Merihevonen

Lounastauko

KISAT!!!

4 kommenttia:

  1. Voi ei, tuli taas mieleen mahtava SHW-reissu viime kesänä tosta jabakuvasta! Tuskin maltan odottaa tän vuoden SHW:tä :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia kaikki, mut etenki noi kaks ekaa ku näkee että kummallakin on kivaa :D

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia :) saat vielä toisen haasteen http://greeneventer.blogspot.fi/2013/05/haasteita-uutta-banneria-ja-aurinkoa.html

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)