tiistai 26. maaliskuuta 2013

Varustepostaus: Suitset

Huh, näin kiirettä ja hektistä ei ole pitkään aikaan ollut... Pahoittelut että Ypäjä-postaus venyy, mutta olen nyt saanut videot kaikista radoista. Odotellessa parempaa hetkeä ehtiäkseni kirjoittaa sitä, tässä kauan toivottu, osittain kirjoitettu varustepostaus. Kirjoitin jo aiemmin ja olen pantannut tätä nyt jo pari viikkoa... :)

Paljon on pyydelty varustepostausta ja pitkään olen pistänyt vastaan. :) Nyt kuitenkin murruin paineen alla ja päätin toteuttaa tämän osissa! Mulla ei valitettavasti kameraa ole, eli nämä on sitten kaikki puhelinlaatua. Pahoittelut siitä, mutta tämä on ainoa vaihtoehto. 

Eli ensimmäisessä osassa tulevat suitset. Ohjista voidaan heti alkuun todetta että poikkeuksetta suitsien mukana tulevat ohjat ovat liian paksut mun käteen. Mulla on niin pienet kädet että tarvitset kapeat ohjat. Haluan ehdottomasti kumiohjat ja mieluiten sellaiset lötköt. :) Esim. Eurohunterilla on yksi hyvä malli jota ostan, maksaa pari kymppiä. 
(ps. Jos jollai tarvetta ohjille niin löytyy ylimääräisenä vaikka ja mitä (paksuja) kumiohjia, ei muuta kun kyselyä tulemaan) 

Ensin ne HIANOIMMAT. :) Kyseessä on Schockemöhlen pohjalle tehdyt, Jekulle käsin kustomoidut blingsuitset. Nämä tilasin Ruotsista eräältä naiselta. Hän halusi Jekusta monia kuvia ja suunnitteli sitten nämä jotta sopisivat optimaalisesti juuri Jekun päähän. Samaan sarjaan tehtiin rintaremmi Passierin pohjalle.



Suitset käytössä

Seuravaksi esittelyyn kakkoslempparit, Hervé Godignonin clincher suitset, tilattu Ranskasta. Näissä on siis nuo clincherit sekä otsa- että turparemmissä. Rakastan Hervén kaikkia nahkakamoja! Valitettavasti niitä on nykyään vaikea saada mistään. Pidän jatkuvasti silmät auki jos jossain kirppiksellä tms olisi, niin isken heti! :) 



Suitset käytössä. (voi kun imarteleva kuva kuskista... huhuh...)

Seuraavat esittelyyn ovat Jekun ekat kisasuitset, eli Equipen ihanan pehmeät suklaanruskeat perussuitset, joissa bling otsis. Suitset ja otsis ostettu HIHS 2011 alennuskorista! *jess, kerrankin hyvä diili*


Suitset käytössä...

Sitten olisi perintökamaa, eli mun edesmenneen Baron Benzin sekä ponieni Llanwyddalis Beautyn ja Nielsin käyttämät suitset, Hervé Godignonin meksikolaiset, Hervén clinher otsiksella ja klipseillä. Suitset ovat siis about 12 vuotta vanhat ja edelleen kuin uudet. Eivät juurikaan käytössä koska Jekku ei oikein innostu tuosta meksikolaisesta turpiksesta. Säästössä lähinnä tunnesyistä, mutta Jekku pukee nämä mm. maastoradalle ollakseen true kenttähevonen. :) 



Suitset käytössä

Ja viimeisenä meidän kotisuitset, perus Schockemöhlet. En oikein innostu tuosta väristä, ovat liian tummat mutta tuo otsis on niin kiva että korvaa. Nämä ostettu Saksasta samalla kun Jekkukin.


Suitset käytössä. (Sori, ei löytynyt muuta kuvaa.... :)


Kelpaavatko puhelinkuvat vai jätänkö vastaisuudessa tekemättä? Mikä on seuraava kohde? Ehdotelkaa vapaasti. :)

26 kommenttia:

  1. Toivon että kirjotit tahallasi hianoimmat, etkä hienoimmat

    Mutta ei haittaa että on puhelinlaatua!

    VastaaPoista
  2. Puhelinlaatu käy, nykyään hyvä jos edes huomaa onko kännykkäkuva vai ei! :D

    Hauska että tuo Llanwyddalis-ponski on sun exä, yläasteaikainen luokkakaverini nimittäin omisti sen jossain vaiheessa (jossain 2005 tuntumassa ainakin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin munkin mielestä on vaikea erotta puhelinlaatua normista, jos ei nyt ihan mihinkään huippujärkkäriin vertaa. :)

      Juu, Beauty oli ihana! :) Kuka oli sun luokkakaveri? Noihin aikoihn se on muistaakseni ollut Christa Häkkisellä, joka omistaa myös tässä blogissa esiintyvän Riitan!

      Poista
  3. Hyvin käy puhelinlaatu! Ihania suitsia sulla! Minäkin olen yrittänyt etsiskellä noita HG:n suitsia. Ne olis niin kivat!!
    Seuraavaksi postaus loimista ja satulahuovista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on supervaikea löytää, kun ton paremman linjan valmistus lopetettiin! Selvä, laitetaan harkintaan.. :)

      Poista
  4. Heippa! Mullakin on parit HG:n clincher suitset... Onko sulla jokin puhdistusaine noille messinkiosille? Omani kaipaavat kiillotusta ja mietin mikä olis hyvä kiillotus/puhdistusaine..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoa oikea puhdistusaine on Pol-nimistä tököttiä. Sai aiemmin Stockalta, mutta ei myydä enää koska on niin myrkyllistä tms. Tilasin sitä Ruotsista noin vuosi sitten jostain veneliikkeessä, sieltä sai vielä! :)

      Poista
  5. Yhdyn aikaisempiin kommentteihin, on hyvä laatu vaikka onkin puhelimella napsittu!:D Ekat suitset (ne HIANOIMMAT) ovat todella nätit! Muutenkin sopivasti blingblingiä sun muita yksityiskohtia kaikissa, ei mee lian överiks.:) Seuraavaksi vaikka loimet/satulahuovat kuten anonyymi ehdoitti, tai satulat/satulahuovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että kelpaa! :) Ne ekat on mun lempparit kanssa tällä hetkellä! Laitetaan mietintään, loimet ja huovat tarvitsevat luultavasti molemmat omansa....

      Poista
  6. Kyllä kelpaa! :) Seuraavaksi hevosten harjat yms.

    VastaaPoista
  7. Jee, vihdoin! lisää näitä!

    VastaaPoista
  8. onpa jekulla aina hienot letit kuvissa, teetkö itse?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa itse tehdä sitten ollenkaan.... :) Kuvissa näkyvät letit on tehnyt supergroomi Minna.

      Poista
  9. http://essijavallu.blogspot.fi/2013/03/haaste.html sulle olis blogissani haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multakin ois haaste :-) http://myworldwithhorses.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

      PS. oon rakastunut noihin Jekun bling bling kisasuitsiin ja martingaaliin ;)

      Poista
    2. Kiitos teille, yritän tehdä/toteuttaa! :)

      Poista
  10. Hihi, Kärsyyyy! :-)

    T. Tiedät Kyllä Kuka

    VastaaPoista
  11. Ei haittaa vaikka ois puhelinlaadulla, pääasia, että edes on kuvia. ja ois ihan jees jos tekisit jonkun satula/satulahuopa yms. postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, laitetaan tuo huopa seuraavaksi! :)

      Poista
  12. Tosi kiva tää! Millon tulee jos seuraava postaus? Näin teidät Riitan kanssa Salossa kisoissa viikonloppuna! Kivalta hepalla näytti. Tämä sun blogisi on nii ihana että käyn täällä jatkuvasti katselemassa jos uusia postauksia on tullut... (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Mokasin.. :) Salosta just rustailen parhaillaan! Kiitos kehuista, lämmittää mieltä! :)

      Poista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)