tiistai 19. helmikuuta 2013

Ypäjä Arctic Show

Huhuh, olipa taas viikonloppu! Riitta oli supertaitava ja teki pelkkää nollaa! :)

Torstaina ennen kisoja Mira kävi klippaamassa Riitan. Se on klipattu pari kuukkautta sitten, joten nyt oli kyseessä lähinnä trimmaus ja pään ja jalkojen siistiminen. Ne kun olivat melkoisen "alkuperäisrotu-tyyppiset". :) Sitten oli pesun ja pakkauksen vuoro. Häntää en saannut ihan niin valkoiseksi kun olin toivonut. Tosin kello oli jo paljon joten en jaksanut enää jäädä hinkkaamaan. Riittakin rupes jo ilmoittamaan että nyt riittää nää pelleilyt, mulla on nälkä. :)

Perjantaina pääsimme kivasti lähtemään ajoissa ja ajamaan valoisalla. Ypäjällä kamat paikoilleen ja pikkuhiljaa valmistautumaan warm-upiin. Hyppäsin metrin warm-up luokan, jossa on 80 sek aikaa hypätä haluamansa esteet. Verkassa Riiitta oli suht ok ja rento. Radalla sitä selkeästi jännitti vähän.. Alku meni vähän plörinäksi, kun lähtöjärjestys oli kaikille vähän epäselvä. Lähdin kauhealla kiireellä höseltämään ja juostiin ykkösestä ohi kun toimihenkilö juoksi alta pois henkensä edestä ja Riitta pelästyi  tätä. Aloitimme uudestaan kaikessa rauhassa ja teimme siistin 0-radan. 

Lauantai aamuna oli vuorossa 100 cm luokka. Kävelin radan ja tein letit valmiiksi, kaverini meni taluttelemaan Riittaa, kun kuulin kuulutukset että minuun oli enää muutama ratsukko! Kauhea paniikki, olin ilmeisesti letittänyt kauempaa kun olin luullut. Tein todellisen pikaverryttelyn ja äkkiä radalle. Tämä tuntui sopivan Riitalle oikein hyvin, ja teimme oikein kivan ja näppärän 0-radan josta palkittiin puna-valkoisella rusetilla! :)

Seuraavana olikin vuorossa 110 cm luokka uudella ihanneaika-arvostelulla. Teimme vähän pidemmän verryttelyn, joskaan ei kuitenkana kovin pitkän. Radalla Riitta oli aavistuksen vahvempi ja rata ei ollut ihan yhtä tasainen kun edellinen mutta hyvä kuitenkin. Ihanneaika oli 64 sek ja meidän aika oli 70 joten saimme yhden virhepisteen enimmäisajasta poikkeamisesta....? 

Sunnuntaina oli 110 cm arvostelulla A.2.0. Tein taas lyhyen puoleisen verkan suht vähillä hypyillä. Rata oli taas oikein hyvä! Kyseessä oli aikaluokka, mutta en lähtenyt usvattamaan mitenkään täysillä, ajattelin että on tärkempää saada hyviä ratoja alle ja yhteistä rutiinia enemmän. Nolla tuli taas, mutta ihan ei sijoituksiin riittänyt aika.

Jopa tämän kolmen päivän aikana Riitta parani silmissä ja rentoutui. Vaikka lisää tasaisuutta saa kokoajan hakea ja kauas on pitkä matka, selvää edistystä on kuitenkin havaittavissa. Kunhan opimme vielä tuntemaan toisemme ja saamme lisää ratoja alle niin hyvä tulee!
Riitta kävelyllä, kuvasta kiitos Marialle


Videota tulee luultavasti/toivottavasti viikon aikana. Kuvia ei valitettavasti ole. 

Seuraavaksi suunitelmassa on treeniä ja sitten taas kisoihin. Tulevana viikonloppuna on ylioppilaskunnan vuosijuhlat, joten hepat jäävät vähän taka-alalle. 

Sitten ensi viikonloppuna on taas Hauken treenit, jee!! :) Ajattelin hypätä Jekulla lauantaina ja sunnuntaina Riitalla. Jos jollain on mielenkiintoa tulla kokeilemaan Hauken kurssia, voi ottaa yhteyttä esim. meilitse minuun. Hauke on todella taitava valmentaja joka hioo perusasioita tarkasti. Itse olen ollut todella tyytyväinen ja saanut paljon irti! 

Sitten on vuorossa taas kisat Lohjalla 9-10.3. Lauantai 9.3 on seurakisat, Riitta saa käydä hyppäämässä 100 & 110 cm ja sunnuntaina on alue/kansalliset jossa Riitta hyppää 110 cm ja Jekku tulee myös avaamaan kauden, luultavasti 110 cm. Sieltä sitten Ypäjälle 15-17.3, näillä näkymin molemmilla hepoilla! :) 
Päivän hirvikuva



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)