tiistai 5. helmikuuta 2013

Ihana!!

Mikäs se täältä kurkistaa...?



No tietenkin Jekun uusi aivan ihana, supermakean muhkea full neck villaloimi! Olin tilannut tämän jo varmaan 3 kuukautta sitten ja melkein unohtanut koko jutun kunnes puhelin soi että nysse tuli. Kävin siis tänään hakemassa ihanuuden. Alla kokeilukuvia. 

Sinäänsä huono juttu ostaa "kilpailijalta" tuotteita, mutta Cristina Sportilla ei ole full neck loimia valmistuksessa ollenkaan. Jälkeen päin vasta tajusin että olisinhan voinut ottaa yhteyttä ja kysyä josko olisivat tehneet. No, nyt näin. :) 

Innostuneen näköinen malli
ps. Kerrankin full neck joka oikeasti peittää koko kaulan...

Vaalensininen kantti, creme-vaaleansini-metallinsinisillä nyöreillä. Kuva valitettavasti vääristää värejä vähän. 


Lisäksi Jekku sai lisää nameja. Nämä ovar lakritsin makuisia, eli ihan sika hyviä Jekun mielestä! Tosin sen mielestä varmaan myös pikkukivet ovat hyviä jos ne tarjoilee taskusta...

Jekun lempparinamit: Lakritsi
Riitta sai myös jotain tänään. Nimittäin kimojen kuivashampoota! :) Lupasivat kaupassa että kun tota hieroo läikkään, antaa kuivua ja harjaa niin muuttu kaikki kusiläikät hohtavan valkoisiksi. Jää nähtäväksi toimiiko. Palaan asiaan testin jälkeen. 

Mitä kikka kolmosia te lukijat olette käyttäneet kimojen suhteen? Millä sukat pidetään valkoisina turvekarsinassa? 


Kimojen kuivashamppoo


24 kommenttia:

  1. No öö ja använder ti Brenda Altti just kuivashampoota o de hjälper! Sen nä ja tvättar helt skitugaste kohtaan Annars så har ja fairy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilken kuivashampoo har du? Joo, Fairy e nog bra till dom värsta! :) Såg du förresten min fråga i din blogg?

      Poista
  2. Equilux on ehdotonta luottokamaa! :D
    Opin sille tielle kun aikoinaan hoidin S.A:n kimoja kenttähevosia joista toisella oli puoli naamaa pissassa - varsinkin kisa-aamuina ;) .. Equiluxia läikkään ja pieni hankaus pyyhkeellä ja kyllä kiiltää!
    Myöhemmin ostin oman kimon ja ison pullon Equiluxia, nykyään mainostan ja suosittelen tuota aina kaikille ja hinkkaan kaverin kimoa samalla aineella :D ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okej, hyvä tietää että toimii! :) Eli siis pyyhkeellä hinkkaus, eikä harjaus? Silloin kun aine on jo kuivunut vai kun on vielä märkää??

      Poista
    2. joo elikkä ensin aine ja vielä kun on märkää niin hinkkaa pyyhkeellä :) .. toimii myös esim. pään alueella (jos hevonen vaikka herkkä päästään) laittamalla ainetta suoraan pyyhkeeseen ja hinkkaamalla sitten läikät pois.

      Poista
    3. Ok, kiitos vinkistä! :) Pääsee kokeiluun heti ensi viikonloppuna Ypäjälle! :)

      Poista
  3. Pitääpä pistää korvan taakse toi Equilux-vinkki -eihän sitä koskaan tiedä milloin tarvitsee kimoa puunata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, muiden kokemukset vaikuttavat positiivisilta! :) Toivotaan että pelittää!

      Poista
  4. Tuo Equilux on Se Ainoa Oikea. Muut kuivashampoot eivät pärjää tälle ollenkaan. Omasta mielestäni läikät lähtevät paremmin pois pyyhkeellä, eikä harjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla! :) Hankaatko pyyhkeellä silloin kun aine on vielä märkää vai vasta kun on kuivunut?

      Poista
  5. Haluatko kertoa mistä ostit tuon loimen, ja paljonko jouduit pulittamaan siitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Hipposportista, meni erikoistilauksena. Hintaa oli aiiiivan liikaa, vähän päälle 400 €... :)

      Poista
    2. Vaikka joku vinkuikin jo että turhuuden huippu, niin minä alan ainakin säästään tuota varten myös. Villa on aina villaa, ja Equiline laatua ;)

      Poista
  6. Oi, mikä loimi! Mitä tuolle tuli hintaa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö.... :) Tilaukseen menee Cristina Sportilta matchaavat huopa + hattu... ;) Hintaa oli tietysti ihan liikaa, noin 400 €.....

      Poista
  7. Voi vitsi miten ihana loimi !

    Ja hei kiitos, pitääkin kipittää ostamaan tota Equiluxia ja koittaa valkoisiin sukkiin ! Katotaan sit irtooko kouluradalla lisäpisteitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Sukkiin kuulema paras on ihan Fairy että saa pinttyneet p*skat pois ja sitten viimeistely tuolla Equiluxilla. Toivotaan että lunastaa lupaukset! :)

      Poista
  8. Kuka hitto maksaa 400e loimesta? Huhhuh kaiken turhuuden huippu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä. :) Enkä koe turhaksi kun kerran ostin.

      Poista
  9. Pitääpä laittaa johonkin ylös tuo kun kisoissa tulee hoidettua yhtä kimoa nelijalkaista ja joka on astetta reippaampi itseään sotkemaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toivotaan että tuo on hyvää! :) Ne hevoset jotka oikein sotkemalla sotkevat itsensä ovat kyllä rasittavia.... Fairya kuluu litratolkulla! :)

      Poista
  10. Parempaa vielä se suihkutettavassa pullossa oleva sama aine :) Puhtaita pyyhkeitä vaan runsaasti mukaan ja märkänä hinkkaus! Sukkiin en oo ikinä kokenu tarvitsevan mitään erityistä, ei ne yleensä niiiiiiin paskasiks mene :) Lilalla kimoshampoolla (white n bright tai joku vastaava, hiposta saa) toimii hyvin kimoille, jalat kuivaks ennen karsinaan laittoa ja homma toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkeistä! Tuota White & Brightia suostteli myös hyvä ystäväni joka hoitaa kolmea kilpailevaa kimoa! Pitää sitä siis hankkia! Tuo jalkojen kuivaus on hyvä pointti, ei tartu niin hyvin turpeet. Tähän ystäväni antoi vinkkinä että kannattaa suihkia vähän Showshinea jalkoihin, jolloin ei myöskään tartu purut jne. :)

      Poista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)