torstai 27. joulukuuta 2012

Post-joulu stressi

Joulu oli oikein mukava ja rentouttava, olin siis Hangossa vanhempien luona. Jekku ei päässytkään Hankoon,  koska siellä oli olosuhteet muuttuneet, harmi! Vietimme joulua ihan rauhallisissa merkeissä ja söimme hyvin. Meillä ei syödä perinteistä jouluruokaa, koska kukaan meistä ei siitä oikein innostu. Tänä vuonna menyyllä oli siis alkuun kaikkien pikkuherkkuja kuten erilaisia makkaroita, kurkkuja, juustoja ja patéta sekä isälle rommia ja smetanaa. Pääruokana toimi ankka ja jälkkäriksi juustoja ja sulkaakakkua. :) Nam! 

Joulukuusemme lahjojen kera
Lahjapuolella olin ollut melko kiltti. :) Olin Facebookissa laittanut toivomuksen, puoliksi vitsillä, että toivon villasukkia ja joulupukki oli ilmeisesti kuulolla koska sainkin noin 10 paria eri paksuisia ja värisiä villasukkia! :D Lisäksi muutama kirjan, jotka ovat aina kivoja lahjoja. Myös lahjakortti Stockalle löytyi ja ihana käsikoru jossa oli pieni martini-lasi. :) Lisäksi sain kivan läppärilaukun ja muuta pientä kivaa. 

Thomas Sabo käsikoru martinilasilla

Jekku on saanut niin paljon lahjoja ettei hänelle nyt ollut mitään erikoista. Olen saattanut tilata hänelle ihanan full-neck villaloimen jota odotan kovasti.. :) 

Huomenna aamusta aikaisin odottaa lähtö lentokentälle. Olemme nimittäin menossa Norjaan 4 hengen joukkueella osallistumaan Student Riders Nations Cup World Finals'iin. Lue lisätietoja tästä postauksesta! Kyseessä on näin lyhyellä kaavalla ratsastuskilpailut eri maiden välillä, samalla tavalla kuin "oikea" Nations Cup. Erona että kaikki ossallitujien tulee opiskella jossakin eikä omia hevosia oteta mukaan. 

Olemme Norjassa uuden vuoden yli, joten mainitsen tässä samlla että seuraava Top Equestrianin tilaus saapuu noin 2-3.1.2013, eli heti kun tulemme takaisin. Silloin lähtee postia tulemaan kaikille tilauksen tehneille! :) 

Samalla toivotan onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2013! :) 



2 kommenttia:

  1. Tyhmää että jekku ei päässyt Hankoon :( voisitko tehdä varustepostauksen? Niiku ihan peruskmoista? (: kiinnostunut olisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli harmi! :( Voisin ainakin miettiä varustepostausta.... Paitsi että te kaikki nauratte sitte mulle ku mulla on niin paljon kaikkea krääsää... :)

      Poista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)