keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Jee, ihania huopia!

Täällä blogin puolella on nyt ollut vähän hiljaista kun Jekku ei ole tehnyt mitään sen kummempaa kirjoittamisen arvoista. Käytiin eilen maastossa revittelemässä ihan olan takaa, oli niiiin kivaa! :) 

Kuitenkin eräs uutinen. Eilen saapui myös mun eka tilaus Italiasta. Jeee!! :) Ne huovat ja pipot on kaikki niin hienoja että mä en kestä! En tiedä miten pystyn luopumaan niistä... :) Käykää nettisivuilla katsomassa, täältä.  

Muuten ei kuulu kummempaa. Kandi on palautetu eilen. En ole tyytyväinen siihen tulokseen. Olisin pystynyt parempaan. Mutta minkäs teet, on ainakin poissa silmistä --> poissa mielestä. Kuitenkin koulujuttuja riittää edelleenkin, argh. Mä vihaan opiskelua! Joululomaa odotellessa. 

Jekku menee näillä näkymin jouluksi Hankoon, jee. Ja ensi viikolla on se kauan odotettu vuosihuolto. Huomaa että Jekku ärsyttää lomailla. :) Kun ratsastaa maneesissa, se yrittää koko ajan vetää joka esteelle. Söpö <3

Ei muuta tähän hätään. Mulla on yksi aika kipakka mielipidekirjoitus teemalla vapaa-ehtoisuus tuolla luonnoksissa mutta en tiedä uskallanko julkaista. Kai se pitää kohta. Mistä muusta aiheesta olisi hyvä kirjoittaa? 

Loppukevennyksenä ihania huopia! Lisää kuvia löytyy meidän nettisivuila, www.topequestrian.fi.











13 kommenttia:

  1. miten ihania huopia<3 tahtoo santulle!! ja julkaise ihmeessä mielipidekirjoitus, niitä on kiva lukea!

    VastaaPoista
  2. Oi, Skippe vill o ha såndän huopa ;) Men julkaisee dendä postauksen bara! (:

    VastaaPoista
  3. Aikas mahtavia! Täytyy tosiaan hankkia itselleenkin joku tuollainen supermagee huopa, niitä nyt ei voi koskaan olla liikaa, ja meillä ei taida löytyy yhtäkään :D

    VastaaPoista
  4. Voisitko vastata edellisen postauksen kysymyksiin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, sori olin täysin unohtanut! Nyt kävin kuitenkin rustaamassa sinne vastauksen! :) Saa myös laittaa meiliä jos tuntuu että on lisää kysyttävää: cia@shs.fi. :)

      Poista
  5. On kyllä niiin hienoja huopia ja huppuja! :) Julkaisehan teksti, se on vain hyvä kun ilmaisee mielipiteensä!

    VastaaPoista
  6. ihania huopia! wimppa ja shelly tahtoo tommoset...:)

    VastaaPoista
  7. Ihania huopia! Strenia (tai minä ainakin) tahtoo =)

    VastaaPoista
  8. Aaaaa ihania!!! Kauankohan maltan olla tilaamatta?

    VastaaPoista
  9. Sissi saattaa haluta joululahjan... :DD

    VastaaPoista
  10. Voi, kiitos kauniista kommenteista! :) Noi on kauniit kun karkit, mä hypistelen niitä tällä himassa ihan villinä... Pitää lopettaa ettei ole ihan sormenjäljissä kun ne lähtee postiin! :) Ja tosiaan sopivasti pukinkonttiin voisi näitä ajatella. Ei muuta kun tilaamaan! :)

    VastaaPoista
  11. aaa, aivan ihania huopia ja huppuja! En ole kuin huopafriikki, oli huono idea katsoa noita kun heti tekee mieli ostaa kaikki :D

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)