keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Video päivitetty

Yleisön pyynnöstä laitoin videon Hauken treeneistä tuohon edelliseen postaukseen. Löytyy sieltä aika alhaalta. Ei ole kovin jännä eikä imarteleva, mutta siitä näkee hyvin mitä työstettiin.

Mitä muuta kuuluu? Jatkoin noilla Hauken rusettikavaleteilla vielä maanantaina ja kaiken lisäksi hinkkasin ilman jalustimia. Nyt alkoi ryhtiliike! :) Sain mielestäni ihan hyvin ratsastettua Jekkua enemmän takaosan päälle ja se keveni edestä huomattavasti. Vielä on pitkä matka mutta tuntuu että sain nyt uuden työkalun pakkiin. 

Tällä viikolla koitan ratsastaa mahdollisimman tehokkaasti, sillä ensi viikolla en ehdi tallille ollenkaan. Nimittäin vuorossa on ratsastus-Suomen kohokohta Helsinki Horse Show! Olen siis siellä töissä joten kiireisiä aikoja eletään. Hyppään myös Amateur Tourilla 110 cm linjaa, joten jos joku lukija on siellä katsomossa kamera kourassa arvostaisin suuresti jos yrittäisi meistä kin räpsiä otoksia! :)

Odotan Expoa kuin kuuta nousevaa! Tosin olen täysin rahaton tällä hetkellä.... Mutta mielestäni on ihana kiertää ympäri expoa ja hipelöidä kaikkia ihania tavaroita. Jotain pientä varmasti tulee ostettua, mutta listalla ei ole mitään teittyä. Ehkä talviratsastushanskat....? Mitä te meinaatte ostaa? :)

Tästä johtuen tulee nyt kirjoitustaukoa ainakin  kunnes Horse Show on ohi. Mahdollisesti voin puhelimella yrittää heittää kehiin jotain "backstage-kuvia" jos kiinnostusta löytyy? Mitään sen kummempia postauksia en tule ehtimään kirjoittamaan kuitenkaan. 

Toivottakaa tsemppiä, ensi viikko on työaika noin klo 7-23.30 ma-su... Huh, toivotaan että selviän  hengissä! :) Tulkaa moikkaamaan jos näette! :)

Kohta!!! :)

4 kommenttia:

  1. Jes kiitos videosta, hyviä uusia ideoita taas. :)

    Tsemppiä HIHSiin! Olisi kiva tulla kuvailemaan ja haistelemaan tunnelmaa jo to tai pe, mutta ei ole halpaa huvia. :P Lauantaina aion olla paikalla, toivottavasti olette Jekun kanssa finaalissa!

    VastaaPoista
  2. Ja e kamera kourassa! (: ni ska sen hoppa bra! (:

    VastaaPoista
  3. Mitä sun työnkuvaan kuuluu siellä? :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos tsempeistä! Toivotaan juu että finaalipaikka aukeaa.... :) Kiva Erica, ta mycket bilder!
    Anniina, olen hoitanut markkinointia. Mutta tapahtuman ajan vastaan Kävijäkisan toteutuksesta palkintoineen, eli backstage-kierrokset jne. Lisäksi yleinen "joka paikan höylä" :)

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)