keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Esko koulukisoissa

Kuten ehkä mainitsin viime postauksessa, Esko kävi koulukisoissa! :) Olin itse Ypäjällä stewardina viikonlopun joten olin sopinut Hangon tallinpitäjän, Mian, kanssa että hän ratsastaa Eskon viikonloppuna. Sunnuntaina täällä oli seurakoulukisat joten heitin vitsillä Mialle että käy tyrkkäisemässä jonkun HeC. Mia totesi että ei nyt sentään, eihän hän ole koko hevosella edes ratsastanut ennen. No, lauantaina iltapäivällä soi puhelin että "Tää on niin kiva, voiko sittenkin mennä kisoihin?". Totesin että ei se siitä sen enempää rasitu että ridaa kotikentällä kouluohjelman läpi eli senkun menee. 

Sunnutaina oli sitten startin aika. Mä jännitin Ypäjällä miten käy ja soitto tuli että oli tasainen ja hyvä rata, mutta molemmissa lisätyissä raveissa rikkoi laukalle. Esko oli varmaan ihan ihmeissän mitä tässä pitää tehdä, sillä se tuskin on varsinaisesti lisännyt koskaan aiemmin. :) Myös toisella laukkadiagonaalilla tuli rike, kun Esko ehti vaihtaa laukan. Numeroskaala oli 4-8.

Hetken kuluttua tulikin soitto että prosentit olivat 64,jotain ja luokan johtoon! Oltiin kaikki vähän häkeltyneitä mutta kovin iloisia! :) Lopussa meni pari ratsukkoa ohi, lopullinen sijoitus kolmas. Olen ihan superiloinen! :) Esko ei varmasti ole koskaan nähnyt kouulaitoja ennen joten oli taas kiva huomata kuinka fiksu ja järkevä hevonen se onkaan. 

Sovitiin että mahdollisuuksien mukaan Mia käy Eskolla jotkin aluekoulukisat, niin saa sitten Kipaankin näyttöä. Eskolla ei kuitenkaan ole mikään superhieno ravi, korkeintaan keskinkertainen, joten mitään kärkipään sijoja nuorten hevosten luokassa ei ehkä kannata odottaa kun mukana on oikeita liitokavioita. Mutta on mielestäni hyvä kuitenkin käydä! 

Kiitos kuvista Ericalle! :) 









6 kommenttia:

  1. Onpas hieno hevonen! Minkä ikäinen tämä nyt oli ? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän kiittää! :) Esko kääntyy kohta 5 vuotiaaksi!

      Poista
  2. Oi miten soma :) ja hienosti näyttää menevän!

    VastaaPoista
  3. Härligt, han e nog så fin din Esko! På hoppvideon såg allting så enkelt ut! Härlig galopp! / Jessi

    VastaaPoista
  4. vitsit tää sun uus heppa on iha sairaan kivannäkönen peli :) tsemppiä sen kanssa!

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kaikille! :) Jessi, de e som att sitta på e gunghäst! :D

    VastaaPoista

Jätä mielellään kommentti. Olethan asiallinen. :)